середа, 29 листопада 2017 12:19

У Раді хочуть розібратися з підсобниками Кремля

У Раді хочуть розібратися з підсобниками Кремля
Андрій Тетерук. Фото: argumentua.com

Український парламент наступного року пропише механізм покарання для осіб, які вчиняли злочини на замовлення Кремля.

Таке переконання висловив член комітету з питань нацбезпеки і оборони Андрій Тетерук.

"Ніхто не має залишитися непокараним за всі злочини, які скоювалися під контролем кремлівської влади... 2018 рік буде найкращим роком для провадження таких ініціатив. 2019 року будуть виборча кампанія президентських виборів, потім парламентських. Буде менше мотивації приймати рішення і більше популізму. 2018 рік буде роком дієвої роботи парламенту, який дозволить нам завершити всі обіцянки, які ми давали 2014-го, і зробити заділ на наступні 5 років", - сказав Тетерук.

Він наголосив, що з Росією можна помиритися лише після її покаяння за злочини на території України.

"Думаю, українці знайдуть розумний механізм, щоб усі, хто сприяв діям російської влади і працював на Кремль, утримував наших військовополонених, повідомляв про дії української армії, сприяв бандформуванням, були обмежені в правах. Вони мають понести покарання", - додав Тетерук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військова прокуратура в Україні не діє - The Washington Times

Колишній народний депутат Андрій Сенченко запропонував замінити посіпакам терористів ЛНР-ДНР тюремне ув'язнення на обмеження прав.

Зараз ви читаєте новину «У Раді хочуть розібратися з підсобниками Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі