вівторок, 28 листопада 2017 14:56

Посіпак бойовиків пропонують позбавити виборчого права

Посіпак бойовиків пропонують позбавити виборчого права
Для посіпак бойовиків пропонують жорстке законодавство. Фото: відкриті джерела

Для посіпак терористів ЛНР-ДНР тюремне ув'язнення можна замінити обмеженням прав. Про це заявив колишній народний депутат, соратник Тимошенко Андрій Сенченко, повідомляє "Обозреватель".

"Процедура вибачення полягає в заміні покарання, пов'язаного з позбавленням волі, на тимчасове обмеження прав цього громадянина. Це добровільний процес за його заявою", - пояснив він.

Сенченко назвав це альтернативою тюремного терміну.

"На 10 років ці громадяни повинні бути позбавлені права на держслужбу, на службу в армії, правоохоронних структурах, судовій системі, органах місцевого самоврядування, викладацьку роботу", - додав екс-депутат.

"Також ці громадяни на 10 років повинні бути позбавлені права обирати і бути обраними, брати участь у виборчому процесі в будь-якому вигляді. Ніби як жорстко звучить, але, якщо ця людина буде засуджена і сяде в тюрму, то вона теж голосувати не буде", - сказав Сенченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мінськ" не працює, треба приймати закон про колаборантів - Аваков

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі.

Через російську агресію на Донбасі загинули понад 10 тис. українців, заявляв у серпні президент Петро Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Посіпак бойовиків пропонують позбавити виборчого права». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі