вівторок, 22 квітня 2014 13:57

У протистоянні з Росією влада має обмежені можливості — експерт

У протистоянні з Росією влада має обмежені можливості — експерт
Фото: tsn.ua

Росія надалі намагатиметься дестабілізувати ситуацію на Півдні та Сході України.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Сергій Таран.

"Як мінімум, Росія намагатиметься зірвати там президентські вибори. Як максимум — створити підстави для введення туди російських військ. Тому зараз продовжують розхитувати ситуацію та пробують поширити нестабільність на інші області. Хочуть добитися цього будь-якою ціною попри санкції", - зазначив він.

За словами експерта, для України дуже важливою є робота спецслужб та інформаційна діяльність уряду. "Кабмін має демонструвати всій країні гарні ініціативи по боротьбі із корупцією та дерегуляції економіки. Треба, щоб мешканці України, зокрема Півдня та Сходу, бачили не лише військові дії, а й кроки влади по покращенню ситуації. Ще мають докласти зусиль на міжнародній арені", - зауважив Таран.

Політолог вважає, що українська влада має обмежені можливості у протистоянні російській армії, тому не хоче провокувати її.

Він впевнений, що президент Росії Володимир Путін може відпустити, коли українська армія матиме потужну підтримку, а Захід посилить санкції щодо росіян.

Зараз ви читаєте новину «У протистоянні з Росією влада має обмежені можливості — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі