четвер, 22 березня 2018 13:00

В "останньому слові" Савченко пригрозила колегам

В "останньому слові" Савченко пригрозила колегам
Надія Савченко не бачить різниці між українською та російською владою. Фото: krymr.com

Від теракту народних депутатів врятували звичайні люди, які працюють у приміщенні парламенту.

Про це заявила народний депутат Надія Савченко, виступаючи з трибуни під час розгляду подання на неї.

"Це ваші янголи-охоронці. Не було б їх, люстрація у вас була б уже давно", - наголосила Савченко, чим викликала сміх нардепів.

Свій виступ політик почала фразою: "Зараз усретесь". Вона присоромила колег, що ті не спілкуються з громадяними на окупованих територіях.

"Українці хочуть миру і з цього, і з того боку... Єдиним злом в Україні, яке не дає миру, є українська влада. А злом поза Україною - російська влада. То чим ми відрізняємося для нашого народу від окупанта?" - оголосила нардеп.

"Не я буду небезпекою в парламенті. Вашою небезпекою буде народ", - додала політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко з Рубаном отримали зброю від російських офіцерів і ДНР - Луценко

Народного депутата Надію Савченко підозрюють у підготовці до замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів Кабміну, народних депутатів, повалення конституційного ладу і змові з ватажками бойовиків ДНР.

Сама Савченко назвала свої дії "політичною провокацією", яку вона організувала, "щоб влада зрозуміла, що вона також смертна".

Уранці 22 березня регламентний комітет одноголосно підтримав подання і рекомендував Верховній Раді зняти недоторканність із Савченко, дозволити її затримання та арешт.

Зараз ви читаєте новину «В "останньому слові" Савченко пригрозила колегам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі