четвер, 10 серпня 2017 19:48

В "Оппоблоці" заявили про внутрішні чвари в партії Рабиновича

В "Оппоблоці" заявили про внутрішні чвари в партії Рабиновича

У партії "За Життя" можуть виникнути проблеми з фінансуванням.

У партії "За Життя" назрів "розкол" між її засновниками Вадимом Рабиновичем і Євгеном Мураєва. Про це у себе в Facebook заявив народний депутат від "Опозиційного блоку" Микола Скорик.

"Ворнінг товариші! В країні нова зараза - РАК! Нові новини. Перша. Ще недавно Мура Рабиновича і Мураєва, внаслідок кидка останнього з боку аферюжкі-Рабиновича деградувала в партію рак- Рабиновича-Кацмана", - написав Скорик.

При цьому він припустив, що у партії "За Життя" в результаті "розмальовки" її лідерів виникнуть проблеми з фінансуванням.

"Новина друга. Розкол проекту Мура-За життя не на жарт засмутив їх спонсорів з Банкової і, швидше за все, призведе до обрізання фінансування, що неминуче позначиться на частоті їх появ в телевізорі і фінансуванні прихильників в регіонах", - заявив нардеп.

У свою чергу, про занепокоєння в стані прихильників партії в регіонах неодноразово повідомляли ЗМІ, вказуючи на те, що "відразу вісім обласних організацій вимагають від керівництва скликати позачерговий з'їзд партії найближчим часом.

Зараз ви читаєте новину «В "Оппоблоці" заявили про внутрішні чвари в партії Рабиновича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі