середа, 24 листопада 2021 23:20

В ОП згадали, де Зеленський був на вихідних

В ОП згадали, де Зеленський був на вихідних
Офіс президента прокоментував розслідування святкування дня народження Єрмака. Фото: Укрінформ

Пресслужба Офісу президента дала офіційний коментар в семи пунктах щодо розслідування святкування 50-річчя Андрія Єрмака в Карпатах, на якому нібито був присутній і сам Володимир Зеленський.

Президент три дні був в Києві, на день злітав на дачу в Гуту, Єрмак святкував свій день народження з батьками, написала пресслужба в фейсбуці.

ОП в семи пунктах розписали, що насправді відбувалося на минулих вихідних.

"Перше: офіційно повідомляємо, що не було жодного 4-денного святкування з феєрверками, концертами, макетами венеційської архітектури, масовкою гостей та іншими принадами, які ще можна додумати для більшої ефектності", написала пресслужба.

"Друге: не було використання державних чи приватних літаків жодних осіб, пов'язаних з будь-якими бізнесменами. Гвинтокрилами ДСНС гостей чи взагалі сторонніх осіб не перевозили, тим більше з розважальною метою", повідомили в ОП.

Третім пунктом ОП заявила, що у п'ятницю президент працював у Києві – на Банковій. Ввечері того дня відбув до резиденції в Гуті. У неділю глава держави був у Києві на відповідних заходах, присвячених річниці початку Революції Гідності. У понеділок він також перебував на робочому місці.

В Офісі президента нагадали, що користування цією резиденцією протягом одного-двох днів, як і гвинтокрилами, які забезпечують пересування президента, відбувалося згідно зі звичайними протоколами щодо переміщення президента та його співробітників і користування відповідними об'єктами.

З інших представників влади до резиденції заїжджав лише Олексій Чернишов, який перебував у ті дні в Рівному та пересувався автівкою, повідомили в заяві.

Андрій Єрмак відзначив день народження у понеділок в Києві – з батьками, у вівторок його привітали колеги в Офісі президента, написала пресслужба.

Сподіваємося, що наступного разу отримаємо запит на надання інформації хоча б за добу до виходу репортажу, щоб можна було встигнути відповісти на всі запитання й додати правдивої інформації до матеріалу, який готується, написала пресслужба.

Наступного місяця відзначатиметься День працівників дипломатичної служби України. Зберуться – і саме в резиденції в Гуті – понад сто голів дипломатичних і консульських представництв України. Відбудеться спеціальний дипломатичний форум – з відповідною програмою. Підготовка до цього форуму на місці вже триває, повідомили в ОП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не відходить ні на крок" – Данилюк розповів, чому Зеленський не позбудеться Єрмака

Вийшло розслідування "Української правди" в якому йдеться, що президент Володимир Зеленський та Офіс президента святкували 50-річчя голови ОП Андрія Єрмака на державній дачі в Карпатах в неділю, 21 листопада.

Щоб доставити гостей до резиденції президента "Синьогора", використовували гелікоптери ДСНС.

Прессекретар президента Сергій Никифоров відреагував на розслідування. Він не знає, як Володимир Зеленський проводить свій вільний час.

Зараз ви читаєте новину «В ОП згадали, де Зеленський був на вихідних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі