понеділок, 11 серпня 2014 01:25

В оточенні Путіна назріває невдоволення — експерт

В оточенні Путіна назріває невдоволення — експерт
Фото: obozrevatel.com

В оточенні президента Росії Володимира Путіна назріває невдоволення його політикою, оскільки санкції Заходу стають все більш чутливі для російських політиків і бізнесменів.

Про це в ефірі телеканалу БТБ заявив український політолог Євген Магда.

Експерт розповів, що йому траплялася на очі публічна заява німецької розвідки про те, що є невдоволення всередині путінського оточення.

"Там є "яструби", які очолюються радником президента РФ Глаз'євим. Вони зараз несуть серйозні втрати через санкції. Один з путінських друзів, російський підприємець Тимченко розповів про те, що він не ризикнув поїхати до Франції на канікули, щоб не потрапити під санкції", - підкреслив Магда.

Крім того, політолог вважає, що Україна поки що лише заявляє про свій намір ввести санкції проти Росії.

"Водночас Росія практично щодня вводить певні торгові обмеження щодо різних українських товарів", - додав експерт.

Він нагадав, що днями прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що РФ обмежує польоти українських авіакомпаній над російською територією.

"Разом з тим, з боку України поки що єдиним, на мій погляд, розумним і логічним обмеженням була заборона на експорт до Росії товарів військового та подвійного призначення", - заявив Магда.

Зараз ви читаєте новину «В оточенні Путіна назріває невдоволення — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі