пʼятниця, 25 жовтня 2024 19:02

Спецтема: Війна Росії проти України

В Офісі президента розповіли, в який момент може початись Третя світова

В Офісі президента розповіли, в який момент може початись Третя світова
В Офісі президента розповіли, в який момент може початись Третя світова. Фото: en.lb.ua

Сьогодні вже очевидно, що війна в Україні - це глобалізований конфлікт альянсів про правила глобальної поведінки.

Тому концепції "віддайте Росії територію і на цьому все закінчиться" треба закінчувати. Про це заявив радник голови ОП Михайло Подоляк в інтерв'ю "24 каналу".

"Тому що це тільки почнеться. Коли ви підпишете це - "давайте віддамо їм території і після цього буде стійкий мир у Східній Європі", - у цей момент і почнеться Третя світова в повному розумінні цього слова", - зазначив Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Провал БРІКС: Путін: не заручився підтримкою, на яку розраховував

Крім того, він зауважив, що подібні концепції - це стимулювання і масштабування агресії.

За його словами, треба переходити до простих висновків, домовитись не вдасться.

"Ескалація триватиме, поки Росія не буде покарана. Росію можна змусити програти цю війну, як і інші режими, як-от, наприклад, північнокорейський, щоб там усвідомили, що не буде ніякої "парасольки" під виглядом Росії", - підсумував Подоляк.

За інформацією розвідки, вже 27-28 жовтня перші північнокорейські військові будуть застосовані Росією в зонах бойових дій.

Про це, посилаючись на доповідь головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського, повідомив президент Володимир Зеленський.

За його словами, це очевидний ескалаційний крок Росії, який "має значення, на відміну від усієї тієї дезінформації, якої багато звучало в Казані цими днями".

Зараз ви читаєте новину «В Офісі президента розповіли, в який момент може початись Третя світова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі