пʼятниця, 24 січня 2014 13:48

В Кам'янці створюють загони самооборони

У п'ятницю, о 10 годині ранку в приміщенні Кам'янської райдержадміністрації, ща на Черкащині, активісти скликали збори громади. Перед входом до приміщення для витирання ніг поклали прапор партії регіонів. В актовому залі зібрались близько сотні активістів, депутатів районної, міської рад.

"Зараз передамо голові районної ради й райдержадміністрації лист з підписами громади, де перераховано наші вимоги до президента й уряду" звернувся до присутніх депутат міської ради Олександр Нечиталюк.

Голова районної ради Юрій Таран вислухав присутніх, котрі вимагали його виходу з партії й складання повноважень. Чиновник відповіді не дав.

"Я засуджую дії правоохоронців, зокрема самому було боляче дивитись, як беркутівці знущаються з того роздягненого чоловіка. Я однозначно проти тих недолугих законів, що прийняли 16 січня. Сам ходжу на роботу в камуфляжі, бо весь час навідуюся на будівництво котельні. Тому розумію громаду й багато в чому підтримую, але проти відставки президента й сам у відставку не піду" - відповів людям присутній на зборах голова райдержадміністрації Віталій Архип'юк. Лист зі зверненням громади до Києва передамо.

Голова місцевого осередку ВО "Свобода" Сергій Воронов оголосив перед людьми про збирання місцевого віче в неділю, о 10 годині ранку в центрі міста.

"Будемо створювати районну громадську організацію Всеукраїнського об'єднання "Майдан". В неділю розпочнемо створювати й загони самооборони. Влада нас не захищає, а навпаки, відстрілює. Тому нам нічого не залишається, як боронитись самим, від неї"

Зараз ви читаєте новину «В Кам'янці створюють загони самооборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі