вівторок, 07 листопада 2017 16:49

В Європарламенті ткнули Україну носом в недореформи

В Європарламенті ткнули Україну носом в недореформи
Фото: 112.international

Європарламент очікує від України прогресу в судовій, земельній реформах, створенні антикорупційного суду та приватизації держпідприємств.

Про це сказав голова делегації ЄП до парламентського комітету асоціації ЄС-Україна Даріуш Розаті на форумі Світового конгресу українців у Брюсселі, повідомляє "Укрінформ".

"Хочу назвати сфери, де реформи затягуються. Це судова реформа, антикорупційні інституційні засади, зокрема антикорупційний суд, земельна реформа, приватизація державних підприємств. Це є всі ті сфери, де необхідний прогрес. Інакше не слід очікувати на інвестиції, без яких не буде швидкого розвитку", - заявив Розаті.

У свою чергу Євросоюз повинен більше допомагати Україні у сфері безпеки, зокрема щодо виконання Мінських домовленостей, зауважив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спершу реформи, потім - гроші. Європа чекає від України якісних змін

6 листопада у Сеймі Литви посли країн-учасниць програми Східного партнерства представили "план Маршалла" для України. Він передбачає, що з 2018-го протягом 10 років Україні виділять сумарно €50 млрд допомоги для заохочення малого і середнього бізнесу.

Зараз ви читаєте новину «В Європарламенті ткнули Україну носом в недореформи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі