понеділок, 17 березня 2014 08:24

В Держдумі намагатимуться чимшвидше приєднати Крим

В Держдумі намагатимуться чимшвидше приєднати Крим
Фото: ua.korrespondent.net

В найкоротші терміни російські депутати приймуть рішення про входження Криму до складу Росії.

Про це заявляють в керівництві Держдуми РФ, пише ЄХО Москви.

Зокрема у понеділок віце-спікер Держдуми, секретар Генеральної ради "Єдиної Росії" Сергій Неверов повідомив журналістам "Підсумки минулого в Криму референдуму ясно показали, що жителі Криму бачать своє майбутнє тільки в складі Росії. Люди проголосували за возз'єднання народу, який завжди жив разом", - заявив він.

Як підкреслив представник керівництва партії, всі необхідні законодавчі рішення за підсумками що відбувся референдуму будуть прийняті в найкоротші терміни.

"Те, скільки людей прийшли на дільниці і проголосували за входження Криму до складу Росії, говорить саме за себе. Це відповідь всім тим, хто в ці дні намагався перешкодити жителям Криму самим визначати свою долю, своє майбутнє і майбутнє своїх дітей", - підкреслив Неверов.

Він упевнений, що це майбутнє у нас спільне - "в країні, де дотримуються законів, де захищені права і свободи громадян, де сильний лідер, принципова позиція якого дозволила відновити історичну справедливість".

За останніми даними, отриманим з 75% виборчих дільниць, за приєднання Криму до Росії в якості суб'єкта Федерації проголосували 95,7 % виборців.

Зараз ви читаєте новину «В Держдумі намагатимуться чимшвидше приєднати Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі