середа, 21 липня 2010 17:32

В БЮТ кажуть, що Азарова восени кинуть під танк

В БЮТ кажуть, що Азарова восени кинуть під танк

Депутат від БЮТ Сергій Сас переконаний, що восени загостриться ситуація всередині правлячої коаліції.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Восени завжди починаються нові політичні загострення. Того зняли, того перезняли, на того написали якесь депутатське звернення. Коли немає зовнішнього ворога, яких об"єднує, тоді починається самоїдство. Я думаю, що до цього вже не так далеко", - сказав депутат.

За його словами, правляча коаліція опинилася у своєрідному капкані.

"В чому цей капкан. Влада повинна проводити непопулярні реформи. Їх проводити треба вже, бо певні цифри в бюджеті закладалися під реформи...Я думаю, що восени почнуться якісь реформи, вони будуть мати певні резонанс та наслідки", - зазначив парламентар.

Депутат також не виключив, що в результаті цих перетворень "прем"єра кинуть під танк".

"Когось винного треба шукати. Можливим "винуватцем" цих речей стане Микола Янович, оскільки він не може спиратися на олігархічні кола, а проводить політику в своєму розумінні, користуючись досвідом, але підтримки не має", - переконаний "бютівець".

"Я думаю політична осінь буде цікавою. До того ж вибори на носі", - резюмував Сергій Сас.

Нагадаємо, що Верховна Рада 2 липня звільнила віце-прем"єра з гуманітарних питань Володимира Семиноженка. В цей же день посади позбувся і міністр екологіі Віктор Бойко.

Крім того, у парламенті зареєстровано проект постанови про звільнення, зокрема Сергія Тігіпка з посади віце-прем"єра з економічних питань.

Зараз ви читаєте новину «В БЮТ кажуть, що Азарова восени кинуть під танк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі