середа, 14 липня 2010 14:20

БЮТ не буде брати участь у місцевих виборах

БЮТ не буде брати участь у місцевих виборах

Блок Юлії Тимошенко не братиме участь у місцевих виборах.

Про це заявив депутат від БЮТ Володимир Бондаренко.

За його словами, замість блоку буде балотуватися "Батьківщина".

"Я був на засіданні за участю Юлії Володимирівни (Тимошенко), де були присутні керівники обласних парторганізацій. Ми говорили про те, що треба йти на вибори під брендом "Батьківщина", оскільки існує велика небезпека при перейменування партії в БЮТ отримати від нашого Мін'юсту великі проблеми в судах і в результаті - зняття або нереєстрацію. Ми всі знаємо, що блоки на виборах з недавнього часу заборонені, і, якщо ми підемо блоком, то почнуться  інсинуації юридичного характеру, спроба довести щось в судах ", - сказав парламентар, якого цитує ІМК.

Нагадаємо, раніше голова Київської міської організації партії Анатолій Семинога повідомив, що партію "Батьківщина" мають намір перейменувати на Блок Юлії Тимошенко до місцевих виборів, які пройдуть 31 жовтня.

Новий закон про вибори в місцеві органи влади передбачає, зокрема, заборону на участь у виборах блоків партій, а також місцевим політичним силам, чиї регіональні організації були зареєстровані менш ніж за рік до проведення виборів.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ не буде брати участь у місцевих виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі