понеділок, 01 серпня 2011 09:53

В аварії на Донеччині загинули 4 людини

Резонансна дорожньо-транспортна пригода, в якій загинули 4 людини і 1 була травмована, сталася в неділю вранці о 8.25 в Тельманівському районі на автодорозі Миколаївка-Гранітне.

Про це повідомили в прес-службі ДАІ в Донецькій області.

"Автомобіль "DACIA LOGAN" на заокругленні дороги виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із зустрічним вантажним автомобілем "IFA 50". В результаті ДТП 58-річний водій і три пасажири (64, 54 роки, 39 років) легкового автомобіля "DACIA LOGAN" (мешканці м. Донецька) загинули, водій вантажівки з травмами був доставлений до Старобешівської лікарні", - зазначили в ДАІ.

"Розслідуванням аварії зараз займається відділ ДТП слідчого управління. Пізніше матеріали будуть передані до суду, і тоді вже дізнаємося, хто винен у цій аварії", - розповіла представниця ДАІ Лариса Мартиніхіна.

За вихідні дні на автошляхах області скоєно 27 ДТП, 5 осіб загинули, 33 травмовано; скоєно 85 ДТП без постраждалих.

Співробітниками ДАІ виявлено понад 500 грубих, аварійно-небезпечних порушень ПДР, допущених водіями, у т.ч. виявлено 73 водіїв у стані алкогольного сп'яніння.

Зараз ви читаєте новину «В аварії на Донеччині загинули 4 людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі