понеділок, 10 серпня 2015 00:18

В Айдарі назвали затримання поліцією екс-комбата Мельничука провокацією

В Айдарі назвали затримання поліцією екс-комбата Мельничука провокацією
ukrnews24.com

В Айдарі відреагували на  затримання поліцією в Києві екс-комбата Сергія Мельничука, назвавши це "провокацією від Авакова". Про це йдеться у повідомленні батальйону "Айдар" у Фейсбуці.

"Сьогодні під час зупинки поліцією авто Мельничука виявилося, що він забув технічний паспорт на автомобіль. ... Навіть наші міліціонери прощали такі конфузи у разі коли машина не числилася у базі краденою... Протягом найближчого часу паспорт привезли й показали представникам поліції. В нормальному режимі було складено протокол про порушення", - зазначено у повідомленні.

"Здавалося б, сторони готові вже були роз'їхатися, аж раптом сталося диво. Хтось з поліцаїв зробив дзвінок "на верх" і історія раптом змінила тональність. Мельничука попросили вийти з машини не маючи на те права, а коли він відмовився, силою почали його звідти діставати. Транспортний засіб заблокували і по суті намагалися затримати народного депутата України, чого в принципі не можна робити бо для цього існують певні правила", - заявили в "Айдарі".

"На думку Мельничука це явне перевищення повноважень та відверта провокація народного депутата від Авакова. Як мінімум за останній лист Мельничука до Генпрокурора, в якому стояли вимоги розібратися з ситуацією в Мукачево і на час слідства відсторонити Авакова від займаної посади. Мілка, підла підстава та помста", - зазначено у повідомленні.

Раніше радник глави Міністерства внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив, що патрульна поліція в Києві затримала Сергія Мельничука за порушення ст. 126 АК України - "Керування транспортними засобами особами, які не мають відповідних документів або не пред'явили їх для перевірки".

Нагадаємо, 3 червня Верховна Рада позбавила нардепа Мельничука депутатського імунітету та дала згоду на його притягнення до кримінальної відповідальності. Мельничук звинувачується ГПУ у створенні організованої злочинної групи. 

Зараз ви читаєте новину «В Айдарі назвали затримання поліцією екс-комбата Мельничука провокацією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі