неділя, 09 серпня 2015 21:58

У Києві нова поліція затримала нардепа Мельничука - Шкіряк

У Києві нова поліція затримала нардепа Мельничука - Шкіряк
Сергій Мельничук. uapress.info

Патрульна поліція в Києві затримала народного депутата Сергія Мельничука. Про це на своїй сторінці в Facebook написав радник глави Міністерства внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

За словами Шкіряка, Мельничука затримали за порушення ст. 126 АК України - "Керування транспортними засобами особами, які не мають відповідних документів або не пред'явили їх для перевірки".

"Увага! Жорстко і безкомпромісно! Бійці патрульної поліції Києва, на вул. Борщагівська 2а затримали депутата-запроданця ВР Сергія Мельничука! Порушення за ст. 126 АК України. Мельничук звично бикував і кричав, що він "особливий"... Не пройде! З новою поліцією "корочки" не пройдуть! Пощади нікому не буде!" - написав Шкіряк.

Нагадаємо, Верховна Рада 3 червня підтримала подання Генпрокуратури і дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності Мельничука. Разом з тим, парламент не підтримав подання генпрокурора на затримання Мельничука, а також його арешт.

Екс-комбата "Айдара" підозрюють в організації злочинного угруповання, бандитизмі, викраденнях, тортурах та інших важких злочинах.

10 червня Генеральна прокуратура попросила суд обрати запобіжний захід для Мельничука у вигляді застави у розмірі 300 мінімумів доходів громадян.

Прихильниками народного депутата України Сергія Мельничука було внесено за нього заставу в розмірі 365 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «У Києві нова поліція затримала нардепа Мельничука - Шкіряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі