середа, 17 вересня 2008 16:07

Ющенко залишає після себе лише черепки - Тимошенко

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко жалкує про те, що Президент України Віктор Ющенко залишає в історії тільки черепки. Про це вона заявила сьогодні на брифінгу, відповідаючи на питання журналістів.

"Я до останнього моменту вважала, що Президент не піде на цей крок (вихід з коаліції), але, на жаль, ця людина в історії після себе залишає тільки черепки. Від "помаранчевих" обіцянок, від демократичної коаліції, від своїх власних команд і навіть від своїх найближчих друзів і від свого рейтингу довіри. Я думаю, що нащадкам буде що відкопати - черепків він залишив достатньо", - заявила Прем"єр.

Тимошенко підкреслила, що жалкує про те, що, починаючи з 2004 року, "президентові вдалося зруйнувати все".

За словами Тимошенко, Ющенку вдалося зруйнувати віру людей в "ідеали Майдану", віру людей в самого Президента, двічі вдалося зруйнувати демократичну коаліцію і навіть свою власну політичну команду.

"Тому що фракція НУНС розкололася на дві частини - на людей, які здатні виконувати абсолютно антиукраїнські завдання і виходити з коаліції, і людей, які як і БЮТ, залишилися в демократичній коаліції", - відзначила Прем"єр.

Нагадаємо, 15 вересня Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк офіційно оголосив про припинення діяльності коаліції демократичних сил, пише ЛІга.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко залишає після себе лише черепки - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі