четвер, 04 вересня 2008 14:35

Ющенко про події у ВР: "Цей шабаш не пройде"

Ющенко про події у ВР: "Цей шабаш не пройде"
Президент Віктор Ющенко характеризує події у Верховній Раді як "демонтаж системи противаг української влади не на користь демократії".

Про це він заявив в інтерв"ю виданню "TheFinancial Times", повідомляє прес-служба президента.

Разом з тим глава української держави переконаний, що ситуація буде вирішена демократичним шляхом.

"Як президент я гарантую, що ми знайдемо демократичні відповіді на ті погрози, зради, які сталися. Шабаш цей не пройде", - сказав Ющенко.

Він висловив переконання, що союз Блоку Юлії Тимошенко з Партією регіонів - деструктивний і не буде тривалим, отже політичні сили почнуть переговори щодо створення нової коаліції.

"В Україні почнеться новий діалог в рамках провідних політичних сил щодо коаліції в парламенті, її формату", - сказав президент.

"Переконаний, що сьогодні жодна з політичних сил не має нетерплячого бажання йти на вибори. І це підштовхує політичних лідерів фракцій в парламенті починати діалог, який повинен бути конструктивним", - додав Ющенко.

Також в ході інтерв"ю було обговорено вплив поточних політичних подій на досягнення цілей політики європейської і євроатлантичної інтеграції.

Окремою темою розмови стала ситуація в Грузії і її можливий вплив на Україну.

Нагадаємо, сьогодні парламент подолав вето президента на закон "Про організацію і порядок діяльності Верховної ради України".

За проголосувало 365 депутатів.

Депутати заявили, що президент не має права вказувати їм, як працювати.

Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко про події у ВР: "Цей шабаш не пройде"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі