понеділок, 18 лютого 2008 15:54

Ющенко наказав Донецькому губернаторові розрахуватися з боргами

Президент України Віктор Ющенко доручив керівництву Донецької обладміністрації забезпечити погашення заборгованості по зарплаті працівникам економічно активних підприємств, а також повну оплату споживачами енергоресурсів.

Такі доручення він дав на зустрічі з главою Донецької обладміністрації Володимиром Логвиненком у понеділок в Києві, повідомляє прес-служба президента.

В ході зустрічі Ющенком звернув увагу на ряд актуальних питань, які мають мають юути вирішені в Донецькій області. Серед них - погашення заборгованості виплати зарплати, яка на 1 січня 2008 року склала 169 млн грн (перше місце серед регіонів України).

Президент доручив Донецькій обладміністрації забезпечити погашення заборгованості до кінця поточного року.

Важливим питанням, на якому повинне зосередитися керівництво області, Ющенко назвав оплату споживачами енергоресурсів. Він, зокрема, звернув увагу, що в січні 2008 року підприємства комунальної теплоенергетики області розрахувалися за природний газ тільки на 53%.

"По електроенергетиці ситуація краща, але там теж є робота, особливо по лінії державних підприємств", - сказав президент
.
У цьому контексті Ющенко доручив керівництву Донецької обладміністрації прийняти заходи по забезпеченню повної оплати споживачами енергоресурсів.

"Вважаю, що поставлені обладміністрації завдання є реальними. Про їх виконання проінформуйте жителів області і мене особисто", - підкреслив президент, звертаючись до Логвиненка, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко наказав Донецькому губернаторові розрахуватися з боргами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі