пʼятниця, 03 січня 2014 10:01

Уряд Канади попросили запровадити санкції проти керівництва України

Уряд Канади попросили запровадити санкції проти керівництва України
Фото: Reuters

Канадська Група сприяння демократії в Україні звернулася до уряду з проханням застосувати санкції проти керівництва України, пише Радіо Свобода. Про це йдеться у відкритому листі групи на адресу міністра фінансів Канади.

"Ми просимо Канаду разом із іншими західними демократіями застосувати Міжнародні стандарти боротьби з відмиванням грошей і фінансуванням тероризму проти представників українського режиму, який підпадає під положення цих стандартів. Це стосується більшості, якщо не всіх, представників найвищого ешелону у президентській адміністрації, судової і законодавчої систем", – йдеться у листі. "Наприклад, прибуток бізнесу сина президента Олександра Януковича цього року склав тисячу відсотків", – наголошують у канадській Групі сприяння демократії в Україні.

У групі наголошують, що "стан демократії в Україні викликає занепокоєння і потребує всілякої підтримки". "Наша неспроможність відповісти на злодіяння режиму Януковича лише заохочує його і президента Росії Володимира Путіна. Ми просимо Канаду вийти за рамки слів. Пане міністре, ми просимо вас вжити заходів: для цього наявні всі механізми", – йдеться у листі до міністра фінансів Канади.

Зараз ви читаєте новину «Уряд Канади попросили запровадити санкції проти керівництва України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

117

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі