понеділок, 31 жовтня 2011 08:59

УНСО: За чинної влади протидіяти Русскому маршу нереально

УНСО: За чинної влади протидіяти Русскому маршу нереально

За нинішньої влади чинити серйозний спротив російським рухам у Криму - нереально. Можновладці не перешкоджатимуть проведенню на півострові так званого Русского маршу.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив один із лідерів УНА-УНСО Ігор Мазур.

За словами націоналіста, насамперед свою позицію з приводу подібного заходу мають висловити державні органи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" не проти проукраїнських "русскіх маршів" у Криму

"Коли інтереси іншої держави піднімають вище за українські, цим має зайнятись Служба безпеки України. Адже під час цього маршу буде лунати питання приєднання Криму до Росії. От і подивимось, як працюватиме СБУ, як вона буде боротись за суверенітет та цілісність нашої держави", - наголосив Мазур.

"Якби це було у Києві, ми би протидіяли. Але у Криму протидіяти Русскому маршу за сьогоднішньої влади - це нереально", - вважає унсовець.

Разом з тим, за його словами, громадянське суспільство також має право захищати Конституцію, суверенітет та державну мову, коли виникає реальна загроза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Організаторам "російського шабашу" в Криму обіцяють непереливки

"У Криму подібним заходам може протидіяти Студентське братство. У нього там є активісти. Вони прийшли, провели протестну акцію, їх заарештували і згодом відпустили. Але бути потерпілим - такий варіант для УНСО не підходить", - резюмував Мазур.

Зараз ви читаєте новину «УНСО: За чинної влади протидіяти Русскому маршу нереально». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі