середа, 22 жовтня 2008 08:37

УНП може сформувати правий блок, як альтернативу "Регіонам" і БЮТ

УНП може сформувати правий блок, як альтернативу "Регіонам" і БЮТ
Лише три політичні центри, які сформують навколо себе політичні сили, здатні подолати 3%-й бар"єр за умови короткострокової виборчої кампанії - Віктора Ющенка, Юлії Тимошенко і Віктора Януковича.

З таким прогнозом виступив народний депутат від НУНС, лідер Української народної партії (УНП) Юрій Костенко.

Водносач Костенко не виключає, що якщо виборчі перегони будуть відстрочені, тобто у політичних сил з"явиться час донести до людей свою програму, УНП може сформувати правий блок.

"Цей блок, - сказав політик, - пропонуватиме праву ідеологію як альтернативу популізму, на якому тримається діяльність Партії регіонів і БЮТ".

Нагадаємо, вчора президія партії "Народний Союз "Наша Україна" на своєму засіданні ухвалив рішення про доцільність участі партії на виборах Верховної Ради самостійно або у складі виборчого Блоку Віктора Ющенка "Наша Україна". Президія також схвалила рішення вважати за неможливе участь політичної партії "Наша Україна" і спільному виборчому блоці з партією "Єдиний центр", пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «УНП може сформувати правий блок, як альтернативу "Регіонам" і БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі