вівторок, 25 жовтня 2011 14:23

Помер один із засновників УНА-УНСО Олег Вітович

Помер один із засновників УНА-УНСО Олег Вітович

У понеділок, 24 жовтня, помер депутат Верховної Ради другого скликання, один із засновників УНА-УНСО Олег Вітович. Влітку він отримав від падіння під час спортивно-туристичних занять травму ребер.

Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив один із лідерів УНСО Ігор Мазур.

"У Вітовича влітку була серйозна травма. Він зламав собі ребра, у нього було пошкодження легенів, туди потрапила кров. Травма, скоріш за все, до кінця не загоїлась і призвела до смерті", - припустив Мазур.

Водночас, за його словами, смерть Вітовича була досить несподіваною.

"Ця хвороба не несла смертельних наслідків. Невідомо, чому знову відкрилась травма. Якби це сталось десь на вулиці, можна було подумати, що хтось його вдарив. Але це сталось у спальні Олега. Він намагався дійти до виходу, викликав швидку допомогу, але вона не встигла", - розповів унсовець.

Разом з тим, політик уточнив, що у Вітовича деколи були перепади тиску.

"Він міг втратити свідомість і від падіння, можливо, знову отримати травму ребер. Але судово-медична експертиза цього поки що не встановила, слідчі дії тривають", - додав Мазур.

Олегу Вітовичу було всього 44 роки. Завтра в його дочки день народження.

"Батьки зробили дитині подарунок - подорож по Європі. Дружина і донька Олега поїхали, а він лишився вдома сам", - зауважив Мазур.

За його словами, голова УНСО Юрій Шухевич вже домовився про поховання Вітовича на Личаківському цвинтарі у Львові.

"Але так як його дружина і друзі проживають у Києві, зараз йдуть розмови, щоб поховати Олега на Байковому цвинтарі. Він заповідав, щоб його поховали біля хлопців-унсонців, які загинули на Кавказі. А такі захоронення є у Львові на Личаківському та у Києві на Байковому кладовищах", - уточнив націоналіст, додавши, що поховання, скоріш за все, відбудеться післязавтра.

Зараз ви читаєте новину «Помер один із засновників УНА-УНСО Олег Вітович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі