четвер, 05 грудня 2013 15:14

Українське питання Європарламент розгляне наступного тижня

Українське питання Європарламент розгляне наступного тижня
Фото: zn.ua

Європейський парламент на пленарному засіданні 10 грудня розгляне питання Східного партнерства в цілому і ситуацію в Україні зокрема.

Таке рішення було прийнято в четвер у Брюсселі на засіданні Конференції президентів, яка є керівним органом Європарламенту - до неї входять президент, віце-президенти і лідери політичних груп, - повідомляє "Інтерфакс-Україна"

До слова, в четвер в Брюсселі після закінчення засідання Конференції, "українське питання буде на порядку денному у вівторок , але вони (президенти - ред.) вирішили, що фокус буде не тільки на Україні, але і на всьому Східному партнерстві". "Відбудеться дискусія по Східному партнерству з наступним голосуванням у середу відповідної резолюції", - уточнили в ЄП .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європа пригрозила "Газпрому": труба в обхід України буде поза законом

Чергова пленарна сесія Європейського парламенту запланована з 9 по 13 грудня в Страсбурзі.

Нагадаємо, що керівництво Європейського парламенту прийняло рішення, що місія екс-президентів Пета Кокса та Олександра Кваснєвського повинна повернутися в Україну, якщо в цьому буде необхідність.

Зараз ви читаєте новину «Українське питання Європарламент розгляне наступного тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі