четвер, 17 березня 2016 16:15

Українське МЗС задобрює голландців роликом перед референдумом

Українське МЗС задобрює голландців роликом перед референдумом

Міністерства закордонних справ та інформаційної політики разом з Production Hub StratComUA розробили платформу для популяризації України у світі. На її базі розмістили відео про Україну з голландськими субтитрами.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"Проект MyUkraineIs розвивається і ми раді появі в його рамках нових інформаційних продуктів. Це відеоролик про Україну та голландська версія сайту. Відео про Україну з субтитрами голландською мовою і голландська версія сайту є особливо важливими зараз з огляду на референдум в Нідерландах щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Утім, лише референдумом наша робота не обмежується. МЗС залишається відкритим до взаємодії з тими, хто поділяє завдання публічної дипломатії України - більше якісного контенту для все більших аудиторій у світі", - прокоментував новинки посол з особливих доручень МЗС Дмитро Кулеба.

Як зазначається, платформа MyUkraineIs створена для ознайомлення широкого кола читачів із цікавими фактами про сучасну Україну. Особливістю проекту є те, що контент сайту генерують самі громадяни. Кошти бюджету МЗС на розробку сайту та відео не витрачалися.

Зараз ви читаєте новину «Українське МЗС задобрює голландців роликом перед референдумом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі