пʼятниця, 23 травня 2014 18:34

Українці засліплені любов'ю до Порошенка

Українці засліплені любов'ю до Порошенка

"Коли народ робить безглузді вчинки і не може їх пояснити, то це пряма вказівка на застосування проти нього інформаційної зброї", - каже в Погляді для Gazeta.ua" футуролог Ігор Каганець.

За його словами, українці уже двічі здивували весь світ. Спочатку – саможертовним повстанням проти корумпованої олігархічної системи, а через два місяці – її фанатичною підтримкою.

"Ті, які вчора клялися в тому, що краще смерть, ніж зрада ідеалів Майдану, нині зовсім не збираються підтримати висуванців Майдану – Ольгу Богомолець і Дмитра Яроша. Відтепер їхній фаворит – засновник Партії регіонів, олігарх, колишній міністр уряду Азарова, демонстративний прихожанин Московського патріархату Петро Порошенко", - наголошує Каганець.

Зокрема, експерт переконаний, що українці піддались інформаційній атаці.

"В сучасний війнах домінує інформаційний компонент, натомість бойові дії мають допоміжний характер. Головна умова застосування інформаційної зброї – її прихованість. Початок інформаційної війни визначити неможливо, і це дає певні переваги агресорові. Але якщо об'єкт нападу встигне усвідомити, що проти нього ведеться інформаційна війна, то отримані агресором на початковому етапі переваги можуть обернутися проти нього самого", - переконаний Каганець.

Повний аналіз читайте ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «Українці засліплені любов'ю до Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі