пʼятниця, 16 травня 2014 13:08

Україна може отримати безвізовий режим з ЄС до середині 2015 року - МЗС Польщі

Україна може отримати безвізовий режим з ЄС до середині 2015 року - МЗС Польщі
Фото: dt.ua

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський вважає можливим введення безвізового режиму між Україною і Європейським Союзом до середини 2015 р.

Про це він сказав на прес-конференції в Києві.

"Якщо ви зробите те, що вам необхідно зробити, то ми вас підтримаємо. І ми сподіваємося, що це можна буде зробити до середини наступного року", - сказав Сікорський.

Так, він відзначив необхідність створення ефективного законодавства та його імплементації. За словами Сікорського, Україні необхідно імплементувати закони про біженців, про захист персональних даних, про біометричні паспорти та про набуття внутрішнього притулку біженцями.

Нагадаємо, раніше міністр юстиції Павло Петренко спрогнозував встановлення безвізового режиму України з Євросоюзом до 2014 р.

13 травня Верховна Рада прийняла останній закон з необхідних для лібералізації візового режиму з ЄС - законопроект про внесення змін у деякі законодавчі акти України у сфері державної антикорупційної політики.

Зараз ви читаєте новину «Україна може отримати безвізовий режим з ЄС до середині 2015 року - МЗС Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі