середа, 17 жовтня 2012 09:37

"Удару" варто підписати угоду з "Батьківщиною", бо інакше переможе ПР - експерт

"Удару" варто підписати угоду з "Батьківщиною", бо інакше переможе ПР - експерт
Денис Богуш вважає, що "Свободі" така угоду "на руку". Фото: www.telekritika.ua

На рейтинг "Удару" не підписання угоди з "Батьківщиною" сильно не вплине.

Про це в ефірі 5 каналу сказав політолог Денис Богуш.

Експерт припускає, що "Удар" таки підпише домовленості з "Батьківщиною" щодо створення коаліції у новому парламенті.

"Якщо є домовленість на якійсь частині ділянок округів, то за ідеєю мають підписати. Бо якщо будуть почнуть воювати "Свобода" з БЮТом проти "Удару", то Регіони точно переможуть", - наголосив він.

Водночас, на думку Богуша, якщо "Удар" таки не підпише домовленості з Об'єднаною опозицією, на його рейтинг це сильно не вплине.

"Не сильно вплине. Бо люди, які обирають Кличка, вони в принципі обирають не тих і не тих, їм вже і опозиція, і влада обридли. Тому вони обирають деяких нових і ще думають: "ну може, вони". Крім того, Кличко ще не висловився з приводу певних ідеологічних речей, не відповів на купу запитань".

У свою чергу, те, що подібну угоду з "Батьківщиною" підписала "Свобода", їй це тільки на користь. "Це не додає виборців, а закріплює рішення виборців, які вже захотіли голосувати за "Свободу", - пояснив експерт.

Богуш також не виключає, що у новій ВР "Удар" може співпрацювати з партією влади. "Віталій Кличко до виборів сказав, що вони готові співробітничати з усіма партіями, зокрема і з Партією регіонів. Зараз вони кажуть, що вони не ввійдуть в коаліцію з ПР, але є мільйон голосувань, які будуть. І по різним голосуванням вже вони можуть мати свою думку. Я думаю, що це можливо", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «"Удару" варто підписати угоду з "Батьківщиною", бо інакше переможе ПР - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі