четвер, 06 лютого 2014 00:48

УДАР не увійде до уряду Яценюка через президента Януковича

УДАР не увійде до уряду Яценюка через президента Януковича
Валерій Пацкан. Фото: www.mukachevo.net

Парламентська фракція УДАРу готова підтримати висунення кандидатури одного з лідерів ВО "Батьківщина" Арсенія Яценюка на посаду прем'єр-міністра України.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив народний депутат від УДАРу Валерій Пацкан.

Зокрема, політик заявив, що фракція Віталія Кличка готова проголосувати в парламенті за Яценюка як кандидата на пост очільника Кабінету міністрів.

"Ми готові підтримати опозиційного кандидата на керівника уряду. Якщо це буде Арсеній Яценюк, ми готові підтримати його голосуванням", - зазначив Пацкан.

Разом з тим, за словами нардепа, представники його політичної сили не увійдуть до складу будь-якого нового Кабміну за президентства Віктора Януковича.

"Фракція партії УДАР не буде брати участь у формуванні цього уряду, поки в країні є президент Віктор Янукович", – наголосив Пацкан.

Парламентар пояснив це тим, що його політсила не готова зрадити людей на майданах по всій країні.

"Ми готові голосувати з нашими колегами за реформи, готові допомагати в розв'язанні економічної кризи. Але ми не готові зрадити тих людей, які зараз стоять на майданах по всій Україні, на Майдані Незалежності і вулиці Грушевського", – резюмував Пацкан.

Зараз ви читаєте новину «УДАР не увійде до уряду Яценюка через президента Януковича ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі