пʼятниця, 02 жовтня 2020 13:57

У Зеленського прокоментували "плівки Лероса"

У Зеленського прокоментували "плівки Лероса"
В Офісі президента сказали, що Гео Леросом мають займатися правоохоронні органи. Фото: Facebook/ Юлія Мендель

Офіс президента не оцінюватиме звинувачення в корупції від народного депутата Гео Лероса. Цим мають займатися правоохоронні органи.

Про це повідомила прессекретарка президента Юлія Мендель у коментарі "Українській правді".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лерос пожалівся, що Зеленський переслідує його

"На оприлюднених плівках розмова осіб, які не мають жодного відношення до Офісу президента. Там є суб'єктивна образлива думка приватної особи, яка озвучує сторонні прізвища, не пов'язані з розмовою.

Цим питанням повинні займатися правоохоронні органи. Офіс президента не може надавати кваліфіковану оцінку будь-яким аудіо- чи відеоматеріалам, тим більше втручатися в діяльність правоохоронних органів, яка має бути прозорою", - сказала вона.

30 вересня народний депутат Гео Лерос заявив, що ексдепутат Київської міськради Денис Комарницький та народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко нібито планують на нього напад.

2 жовтня нардеп, якого виключили з фракції "Слуги народу", оприлюднив обіцяні плівки записів розмови Дениса Комарницького із Миколою Тищенком.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського прокоментували "плівки Лероса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі