середа, 19 січня 2011 10:02

У Тимошенко оцінили здібності Азарова гречкою

У Тимошенко оцінили здібності Азарова гречкою

Символом "компетентності" уряду Миколи Азарова стали гори гречки по 25 гривень за кілограм.

Про це йдеться в офіційній заяві Блоку Юлії Тимошенко.

Як повідомляє прес-служба БЮТ, нападки з боку Азарова на адресу Юлії Тимошенко свідчать про те, що "як політик, Тимошенко на правильному шляху".

"Це той самий випадок, коли кажуть: хула, що похвала. Прикро лише, що від дискусії по суті Микола Янович скотився до банального хамства, ганебного для нього і як для політика, і як для персони, що за паспортом значиться чоловічої статі", - йдеться у повідомленні.

На переконання бютівців, перш ніж звинувачувати Тимошенко, Азаров мав би дати відповідь на питання, поставлені до нього в низці журналістських розслідувань.

"Про рекет та здирництво створеного ним фонду "Професіонал" в інтересах родинного бізнесу Азарових. Про конфлікт інтересів у зв'язку з перерахуванням 150 млн. гривень на спорудження хокейних майданчиків людьми, наближеними до його родини, тощо", - уточнюють в БЮТ.

"Щодо професійних "здібностей", то прижиттєвим пам'ятником Миколі Азарову стали гори гречки по 25 гривень за кілограм, а про азаровщину, як сплав некомпетентності та корупції, вже навіть написано цілу статтю у "Вікіпедії", - резюмували однопартійці Тимошенко.

Нагадаємо, раніше Микола Азаров назвав заяви екс-прем'єра Юлії Тимошенко про необґрунтовану емісію гривні такими, що не відповідають дійсності.

"Безумовно, людина відповідальна не повинна виступати з такими заявами. Особливо якщо під ними немає жодних підстав. Тим більше якщо мова йде про колишнього прем'єр-міністра", - зазначив керівник уряду.

Слід відзначити, що у "Вікіпедії" є стаття під назвою "Азаровщина". У ній, зокрема, пишеться: "Азаровщина" — це ідеологія та принципи роботи, які сповідують нинішній Прем'єр-міністр України Микола Азаров і його соратники, перебуваючи на різних владних посадах в Україні."

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко оцінили здібності Азарова гречкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі