середа, 03 вересня 2008 13:50

У Тарасюка розкритикували вихід НУ з коаліції

Народний рух України вважає рішення блоку "Наша Україна – Народна самооборона" про вихід зі складу парламентської коаліції помилковим. Про це йдеться в заяві НРУ, який є одним з членів блоку НУ-НС.

"Ми не підтримуємо будь-які дії, що направлені на руйнування демократичної коаліції і вважаємо, що вони послаблюють, в першу чергу, Українську державу", - зазначається в заяві, текст якої був поширений прес-службою НРУ.

"У той же час, ми не підтримуємо і дії БЮТ, фактично направлені на створення коаліції з нашими політичними опонентами. Разом з тим, ми усвідомлюємо, що дії БЮТ були спровоковані безпідставними і необґрунтованими звинуваченнями з боку Секретаріату президента на адресу уряду і особисто прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко, що лунали з першого ж дня створення коаліції демократичних сил. Проте, вважаємо що особисті образи і внутрішні чвари не повинні бути приводом для дій, що можуть призвести до фактичного розвалу демократичної коаліції", - зазначають автори заяви.

Народний рух залишається на позиції збереження коаліції демократичних сил, оскільки вважає її унікальним інструментом побудови демократичної України і закликає партнерів по демократичній коаліції повернутися за стіл переговорів і зробити все можливе для відновлення діалогу і співпраці в рамках демократичної коаліції.

Зараз ви читаєте новину «У Тарасюка розкритикували вихід НУ з коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі