вівторок, 28 серпня 2012 08:33

У "Свободі" обурились, що на Львівщині її голоси рахуватиме "Русскоє єдінство"

У "Свободі" обурились, що на Львівщині її голоси рахуватиме "Русскоє єдінство"
Вибори нам буде рахувати "Русскій мір" - Андрій Мохник. Фото: tvi.ua

У Всеукраїнському об'єднанні "Свобода" заявили, що у Львівській окружній виборчій комісії є представники проросійських партій, які впливатимуть на підрахунок голосів під час виборів народних депутатів.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив кандидат у народні депутати і заступник голови ВО "Свобода" Андрій Мохник.

"Вибори нам буде рахувати "Русскій мір", - зазначив націоналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок: кримінально-олігархічний клан Януковича хоче зробити українців кріпаками

Він уточнив, що йдеться про членів політичних сил "Русскоє єдінство", "Русскій блок, "Русь єдіная", яка була колись "Партією політікі Путіна".

"От вони нам будуть рахувати... Сьогодні у Львівській окружній виборчій комісії ці люди представлені", - обурився Мохник, додавши, що на Львівщині на місцях у цих політичних сил немає власних представників, тому їх привезуть з інших регіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЦВК не задоволені складом виборчих комісій

Нагадаємо, до складу 225 окружних виборчих комісій не будуть включені представники від партії "УДАР" Віталія Кличка та Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Це випливає з результатів жеребкування, яке було проведене на засіданні ЦВК.

Голова ЦВК Володимир Шаповал нагадав, що до складу окружної комісії входить не менше 12 і не більше 18 осіб. При цьому до складу окружкомів в обов'язковому порядку включаються кандидатури п'яти парламентських фракцій. За його словами, всі п'ять фракцій подали по 225 кандидатур.

 

Зараз ви читаєте новину «У "Свободі" обурились, що на Львівщині її голоси рахуватиме "Русскоє єдінство"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі