вівторок, 31 травня 2011 10:35

У Шкіля натякають, що МВС займається чорним піаром

У Шкіля натякають, що МВС займається чорним піаром

Судово-медична експертиза на предмет наявності ознак сп'яніння народного депутата від БЮТ Андрія Шкіля під час ДТП на цей час ще не призначалася.

Про це Gazeta.ua повідомила прес-служби Шкіля.

Там зазначили, що певні джерела із Міністерства внутрішніх справ організували "витік" інформації щодо наявності в їхньому розпорядженні висновків медиків, які начебто засвідчують наявність алкоголю в крові народного депутата Андрія Шкіля під час ДТП 6 травня.

"З цього приводу мусимо заявити, що подібна інформація недостовірна й нічим не підтверджена, а тому може розглядатися виключно як спекуляція, направлена на дискредитацію Андрія Шкіля як політика", - наголосили у прес-службі.

За фактом ДТП порушена кримінальна справа. За умови неупередженості та об'єктивності досудового слідства всі обставини цього ДТП будуть з'ясовані шляхом проведення слідчих дій та відповідних експертиз.

"Судово-медична експертиза на предмет наявності ознак сп'яніння Андрія Шкіля під час ДТП на цей час ще не призначалася. Хоча він особисто як ніхто інший зацікавлений в її якнайшвидшому проведенні", - підкреслили політики.

"А поки що ж організація подібних "витоків" нинішньою владою є незграбною провокацією і спробою очорнити опозиційного політика", - ідеться в офіційній заяві прес-служби Шкіля.

Нагадаємо, 7 травня Шкіль потрапив у ДТП, отримав ушкодження грудної клітини та легенів. Його відвезли до реанімації. 30 травня джерело у МВС повідомило, що, згідно з висновками медиків, у крові нардепа на момент ДТП виявлено алкоголь.

Зараз ви читаєте новину «У Шкіля натякають, що МВС займається чорним піаром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі