середа, 11 травня 2011 06:00

Андрій Шкіль в'їхав у мікроавтобус

Уночі 7 травня нардеп-"бютівець" 47-річний Андрій Шкіль потрапив у аварію. Його автомобіль "Ніссан Кашкай" на столичній вул. Камишинській із невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху. Зіткнувся з мікроавтобусом "фольксваґен".

Шкіля забрали до лікарні №17. У нього струс мозку та забиття легень. Алкоголю в  крові не виявили. 58-річний водій "фольксваґена" та двоє його пасажирів не постраждали. У ДАІ вважають, що депутат порушив правила дорожнього руху, виїхавши на зустрічну смугу.  Джерело в міліції каже, що Шкіль їхав дуже швидко. Порушили кримінальну справу. Триває слідство.

Андрій Шкіль досі в реанімації, говорить "бютівець" 58-річний Володимир Бондаренко:

— До нього нікого не пускають. Я говорив із Миколою Поліщуком (екс-міністр охорони здоров'я. — "ГПУ"). Він каже, що в Шкіля сильний забій грудини та легенів ременем безпеки. У нього з 20 позицій стан здоров'я оцінюється як 11. Андрію варто припинити водити автомобіль.

На другий день після аварії Шкіль відповідав на смс-повідомлення.

Це вже третя серйозна аварія за участю депутата. 2007 року він на автомобілі "Ніссан Ґранд" врізався в "Мітцубісі Протон". 18-річна дівчина та 47-річний чоловік загинули. Тоді Шкіль відмовився здавати аналіз крові на вміст алкоголю. Його не покарали.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Шкіль в'їхав у мікроавтобус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі