четвер, 18 квітня 2019 08:00

У штабі Зеленського зробили офіційну заяву щодо співпраці з американськими лобістами

У штабі Зеленського зробили офіційну заяву щодо співпраці з американськими лобістами
Команда Зеленського спростувала співпрацю з американськими лобістами. Фото: agropolit.com

У штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського спростувала інформацію про співпрацю з американською лобістською компанією Signal Group Consulting.

"Офіційно заявляємо, що команда Зеленського не залучала ніяких лобістських компаній або агентств для організації візиту нашого представника в США. У нас немає контракту з компанією Signal Group", - повідомила члени команди у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський з'явиться на ток-шоу телеканалу Коломойського

Також представники Зеленського спростували інформацію про те, що співпрацюють з колишнім главою Нафтогаз-України Олегом Дубиною. Запевнили, що він ніколи не був і не є членом їхньої команди.

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення помітила порушення виборчого законодавства на телеканалі 1+1, пов'язаних з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським. Як зазначається, за три передвиборних місяці присутність Зеленського в ефірі "1+1" досягло 14%.

Зараз ви читаєте новину «У штабі Зеленського зробили офіційну заяву щодо співпраці з американськими лобістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі