вівторок, 11 червня 2019 09:56

У СБУ прокоментували візити Медведчука і Бойка в РФ

У СБУ прокоментували візити Медведчука і Бойка в РФ
Медведчук і Бойко під час візиту в РФ. Фото: 112.ua

У Службі безпеки України чекають на результати лінгвістичної експертизи для надання правової оцінки дій Віктора Медведчука та Юрія Бойка під час візитів у РФ у березні та червні цьогоріч.

Про це повідомили у прес-службі СБУ.

"Здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками вчинення злочинів ст. 110 (посягання на територіальну цілісність) і 111 (державна зрада) ККУ, під час розслідування якого також досліджуються обставини візиту в березні цього року до Москви Віктора Медведчука та Юрія Бойка", - зазначили в СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медведчук насміхався з Порошенка та Луценка у Санкт-Петербурзі

Експертизу проводить Київський науково-дослідний інститут судових експертиз Міністерства юстиції України. Слідчий суддя самостійно визначив цю експертну установу.

"Матеріали щодо візиту вищезазначених осіб у червні цього року до Санкт-Петербургу можуть перевірити і у межах цього кримінального провадження. Чекаємо на результати експертизи задля надання правової оцінки дій Медведчука та Бойка під час візиту в РФ", - йдеться в заяві.

Медведчук і Бойко нині балотуються до Верховної Ради за партійним списком "Опозиційної платформи - За життя".

Зараз ви читаєте новину «У СБУ прокоментували візити Медведчука і Бойка в РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі