середа, 15 грудня 2010 09:59

У Росії Колесніченко хлєбав би тюремну баланду - Корчинський

У Росії Колесніченко хлєбав би тюремну баланду - Корчинський

Слов'яни є реальною меншістю у Москві і програють у конфлікті з кавказцями і середньоазіатами.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив колишній лідер УНА-УНСО, а тепер глава партії "Братство" Дмитро Корчинський, коментуючи безлади і бійки між російськими футбольними фанами і кавказцями у Москві.

"На Кавказі йде війна і її ареал розширюється. Крім того росіяни дискриміновані у своїй країні московським режимом. Російські фашисти значно більше потерпають від влади. Сотні тисяч людей з цього середовища сидять по тюрмах. Це у нас російські націоналісти і фашисти почувають себе чудово. Той самий Колесніченко ("регіонал" Вадим Колесніченко - ред.) у Росії, можливо, хлєбав би тюремну баланду. Те ж саме з публікою, подібною до нього", - сказав він.

За його словами, "московське керівництво не ставить на росіян сьогодні".

"Зараз наповнюються вихідцями з Кавказу учбові заклади правоохоронних органів, багато міліцейських керівників вже не слов'янських національностей. Слов'яни у Росії програють цю війну. Активні національності забирають дедалі більше влади і в криміналі, і в бізнесі, і в політиці, і в адміністративних структурах", - наголосив Корчинський.

Лідер "Братства" нагадав, що багато імперій було зруйновано саме міжнаціональними конфліктами на початку ХХ століття.

"Міжнаціональне протистояння і ксенофобія наростають. Так розпалась Австрійська імперія. Британська свого часу була зруйнована подібними протистояннями. То чому Росія має бути звільнена від цього? Ніхто не спуститься з неба і не зажене ці конфлікти в глибину. Найближчі роки Росія буде полем бою між різними національностями", - додав він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Росії Колесніченко хлєбав би тюремну баланду - Корчинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі