вівторок, 14 грудня 2010 22:20

Бійки кавказців і росіян підтримує московський режим - Корчинський

Бійки кавказців і росіян підтримує московський режим - Корчинський

Не потрібно заперечувати того, що реально існує міжнаціональна ворожнеча в Російській Федерації і скрізь у світі.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив колишній лідер УНА-УНСО, а тепер глава партії "Братство" Дмитро Корчинський. Він особисто брав участь у військових конфліктах в Придністров'ї, Абхазії і Чечні.

"Великої любові до кавказців і середньоазіатів немає серед слов'ян РФ і навпаки", - сказав Корчинський.

За його словами, таке протистояння підтримується владою, тому що їй вигідний керований конфлікт.

"Не потрібно, щоб влада і правоохоронні органи протистояли суспільству. Різні частини суспільства мають протистояти одна одній, а репресивний апарт має бути між ними і забезпечувати порядок. Таким чином московський режим буде потрібний і слов'янській частині суспільства, і неслов'янській", - підкреслив лідер "Братства".

Коментуючи безлади і бійки між російськими фанами і кавказцями у Москві, Корчинський сказав, що нічого надзвичайного не сталося.

"У Росії відбулась невеличка бійка, декілька людей постраждало. Нічого серйозного, це нормальна річ. У Європі ми це бачимо щодня", - зазначив він і навів для прикладу останні безчинства у Великій Британії й Італії.

На запитання, чому безлади не вийшла зупинити опозиція, він відповів: "Російська опозиція не повинна виконувати міліцейську функцію. Будь-яка нормальна опозиція радіє і повинна радіти тому, що напруження у суспільстві зростає".

Корчинський вважає, що російських націоналістів навіть ніхто не фінансує.

"Шматок арматури можна взяти безкоштовно. Є багато ідейних людей і тих, кого дратує засилля і поведінка кавказців і середньоазіатів. Я, наприклад, більше співчуваю останнім, тому що вони воюють з репресивним апаратом держави, а фашисти і націоналісти воюють з кавказцями", - розповів він.

Лідер "Братства" додав, що подібні конфлікти у нашій країні "навряд чи повторяться, тому що Україна достатньо гомогенна в національному расовому смислі".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бійки кавказців і росіян підтримує московський режим - Корчинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі