пʼятниця, 13 червня 2008 08:06

У Раді вистачає голосів для висловлення недовіри Тимошенко - Азаров

У Раді вистачає голосів для висловлення недовіри Тимошенко - Азаров
Народний депутат від Партії регіонів, член опозиційного уряду Микола Азаров вважає, що в парламенті є необхідна кількість голосів, щоб висловити недовіру уряду Юлії Тимошенко.

"Фактично зараз в парламенті достатньо голосів, щоб проголосувати за недовіру цьому уряду", - заявив Азаров в ефірі "5 каналу" в четвер увечері.

"Річ навіть не в тому, чи проголосує, або не проголосує парламент. По суті недовіра пролягає у всіх діях цього уряду. Будь-яка публічна заява цього уряду примушує фахівців ставити під сумнів те, що говориться", - сказав депутат, поставивши під сумнів оголошені прем"єр-міністром Юлією Тимошенко дані про ВВП: "оскільки офіційні дані п"яти місяців публікуються після 14 червня, а сьогодні лише 12 число".

При цьому він додав, що Партія регіонів не ініціює відставку уряду, "а вони самі її ініціюють, своїми діями, точніше своєю бездіяльністю", повідомляє Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «У Раді вистачає голосів для висловлення недовіри Тимошенко - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі