четвер, 18 листопада 2010 10:26

У Раді поштовхалися "бютівці" та "регіонали"

У Раді поштовхалися "бютівці" та "регіонали"

Після відкриття ранкового засідання Верховної Ради в офіційній залі відбулася бійка між представниками більшості та опозиції.

В той час, коли з трибуни парламенту лідер фракції БЮТ Іван Кириленко зачитував звернення підприємців до Верховної Ради та уряду, декілька "бютівців" підійшли до урядової ложі та з алюмінієвих відер висипали копійки в ложу.

На відрах написано: "Азарову на пенсію".

В той же час, до них підскочили "регіонали" Ярослав Сухий, Володимир Зубанов, Владислав Лук'янов. Розпочалася штовханина.

У свою чергу, спікер Верховної Ради Володимир Литвин закликав депутатів тримати себе в руках.

Зі свого боку, лідер Партії регіонів Олександр Єфремов сказав, що депутати повинні працювати головою та ухвалювати важливі рішення. Він запропонував працювати сьогодні без перерви.

Нагадаємо, що на сьогоднішньому засіданні Верховна Рада продовжить розгляд проекту Податкового кодексу. Як прогнозує заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, документ буде ухвалено за підсумками сьогоднішнього засідання.

Крім того, під стінами парламенту проходить багатотисячний мітинг підприємців, які виступають проти ухвалення Податкового кодексу.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Раді поштовхалися "бютівці" та "регіонали"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі