середа, 29 жовтня 2008 15:32

Депутати БЮТ і НУ-НС влаштували бійку в сесійній залі

Після звинувачення на адресу один одного щодо фальсифікацій з картками голосування народні депутати з БЮТ і НУ-НС влаштували в сесійному залі невелику бійку.

Все почалося з того, що народний депутат від БЮТ Олег Ляшко заявив, що у сесійній залі відбувається голосування картками членів фракції НУ-НС, відсутніх у сесійній залі, зокрема карткою Оксани Білозір.

Він додав, що також відбувається голосування дублікатом картки депутата від БЮТ Ігоря Рибакова.

Після цього представники фракції БЮТ підійшли до місць, де у сесійній залі розміщені члени фракцїі НУ-НС, і почали витягувати картки із системи для голосування "Рада" на місцях, де були відсутні народні депутати.

При цьому відбулась сутичка між депутатом від НУ-НС Андрієм Парубієм та одним з депутатів від БЮТ.

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк пояснив, що Рибаков звернувся до апарату ВР і повідомив про зникнення його картки для голосування, після чого було зроблено дублікат.

Яценюк неодноразово звертався до лідера фракції БЮТ Івана Кириленка, щоб він заспокоїв депутатів зі своєї фракції і щоб вони повернулися на свої робочі місця. При цьому Яценюк говорив: "Брейк", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Депутати БЮТ і НУ-НС влаштували бійку в сесійній залі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі