вівторок, 20 жовтня 2020 10:06

У Раді опитування Зеленського назвали дебільним

У Раді опитування Зеленського назвали дебільним
Зеленський хоче зайвий раз привернути до себе увагу перед виборами. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський у антиконституційний спосіб використовує будь-які можливості, щоб мобілізувати електорат для його партії "Слуга народу" на місцеві вибори. Про це сказав у вівторок перед засіданням Верховної Ради народний депутат від "Голосу" Сергій Рахманін.

На запитання "Чого ви очікуєте від сьогоднішнього звернення президента?" парламентарій в ефірі "Радіо Свобода" відповів: "Нічого нового. Якщо людині є що сказати, їй для цього не обов'язково чекати можливості звернутися з посланням до Верховної Ради. Від президента у цей складний час ми не чуємо чітких меседжів".

За словами нардепа, причина появи президента в парламенті - місцеві вибори цього тижня.

"Це зайвий привід привернути до себе увагу, мобілізувати свій електорат. Тому що в цієї партії власного електорату все ще немає, і не знаю, чи буде. Єдиний можливий спосіб мобілізувати - це президент. Він використовує для цього будь-які можливості. Екзотичні, щоб не сказати дебільні, опитування, які він збирається робити в незаконний, антиконституційний спосіб.

Послання до Верховної Ради - раніше йому коронавірус заважав це зробити, зараз не заважає. Хоча коронавірус нікуди не дівся", - сказав Рахманін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідея Зеленського з опитуванням тягнеться від Медведчука

"Він (Зеленський. - Gazeta.ua) живе, на превеликий жаль, не діями, а сценаріями. Живе роликами. Тому, так розумію, написали черговий сценарій. Побачимо черговий візуалізований ролик, тільки з трибуни Верховної Ради.

Тому якихось доленосних речей я не чекаю. Ну хіба що він приємно здивує якимись серйозними речами. Наприклад, він збирається говорити про платформу щодо Криму. Запропонував це йому рік тому - створити альтернативний мінському майданчик, в якому обговорювалося б питання Криму", - заявив нардеп.

Президент Володимир Зеленський заявив про 5 запитань опитування у день місцевих виборів. Перше запитання стосуватиметься корупції, друге - Донбасу.

Наступні 3 запитання Зеленський озвучив за 9 днів до виборів.

Місцеві вибори відбудуться 25 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «У Раді опитування Зеленського назвали дебільним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі