вівторок, 11 січня 2011 15:55

У Раді не знайшли вибухівку

У Раді не знайшли вибухівку

Після перевірки в будівлі Верховної Ради жодних вибухових пристроїв знайдено не було.

Про це повідомив представник правоохоронних органів, після того, як протягом близько години вхід на територію і в парламент був закритий у зв'язку з повідомленням про замінування будівлі

За словами представника міліції, інформація про замінування надходить не в перший раз, але кожного разу не знаходить підтвердження.

Прибулі раніше автомобілі МНС, вибухотехніки і автомобілі міліції залишили територію парламенту.

Вечірнє засідання Верховної Ради о 16:00 почнеться в плановому режимі.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Києві на лінію 102 надійшов дзвінок про замінування будівлі засідань парламенту. До Верховної Ради прибутку вибухотехнічна лабораторія, автомобілі міліції та пожежної охорони, оперативний штаб МНС.

Народним депутатам, журналістам і співробітникам апарату дозволили зайти в будівлю Верховної Ради, яку близько години перевіряли на наявність вибухівки.

"Обстеження сесійного залу не підтвердило анонімний дзвінок про замінування Верховної Ради, тому в нас є всі підстави спокійно працювати", - сказав голова Верховної Ради Володимир Литвин, відкриваючи вечірнє засідання парламенту.

За матеріалами ЛІГАБізнесІнформ

Зараз ви читаєте новину «У Раді не знайшли вибухівку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі