вівторок, 11 січня 2011 14:39

Депутати обіцяли ремонт квартир колишнім в'язням концтаборів

Депутати обіцяли ремонт квартир колишнім в'язням концтаборів

Верховна рада прийняла за основу і загалом законопроект "Про внесення змін до Закону України "Про жертв нацистських переслідувань", згідно з яким з 2012 р. передбачено проведення позачергового безкоштовного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир.

Відповідний проект, ініційований народними депутатами від Партії регіонів Василем Харою і Ярославом Сухим, підтримали 338 з 427 народних обранців, зареєстрованих у сесійному залі.

Законодавчим актом викладена стаття 6-2 діючого закону (Пільги колишнім малолітнім в'язням концентраційних таборів, гетто та інших місць примусового утримування, визнаним інвалідами) в наступній редакції:

"Колишнім малолітнім (яким на момент ув'язнення не виповнилося 14 років) в'язням концентраційних таборів, гетто і інших місць примусового утримування, визнаним інвалідами загального захворювання, трудового каліцтва і з інших причин, надаються наступні пільги: позачерговий безкоштовний капітальний ремонт власних житлових будинків і квартир і першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир".

Закон набуває чинності з 1 січня 2012 р.

РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «Депутати обіцяли ремонт квартир колишнім в'язням концтаборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі