пʼятниця, 22 січня 2010 10:56

У Раді не буде "кіна по Черновецькому"

У Раді не буде "кіна по Черновецькому"

У НУ-НС планують, що питання Тимчасової слідчої комісії з діяльності мера Києва Леоніда Черновецького буде стояти одним із перших на наступній сесії Верховної Ради.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua з парламенту, про це журналістам заявив "нунсівець" Кирило Куликов.

"Нічого сьогодні не буде. Кіна не буде. А з наступної сесії ми будемо робити все, щоб це питання було одним із перших у порядку денному, тому що питання просте. Той, хто сьогодні підтримує Черновецького, втрачає електорат у Києві. Це будь-який з кандидатів у президенти, хто б його не підтримував", - розповів нардеп.

За словами Куликова, сьогодні немає категоричного спротиву, щоб це питання було поставлене на голосування.

"Проте є формальні складності подолати цей процес. Наприклад, вчора це питання було в порядку денному, але чомусь голова парламенту Володимир Литвин пропустив його повз вух, те саме і сьогодні. Це питання взагалі випало з порядку денного, тобто ми бачимо, що всі дують на холодну воду", - зазначив "нунсівець".

Нардеп сказав, що треба зрозуміти, що підтримка Черновецького - це електоральний мінус.

"Хто б не став президентом, працювати з Черновецьким більше ніж півроку не зможе. Якщо людина хоче стати президентом на півроку, то Welcome", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «У Раді не буде "кіна по Черновецькому"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі