середа, 28 квітня 2021 17:12

У Раді хочуть говорити про відставку Степанова

У Раді хочуть говорити про відставку Степанова
Питання відставки Степанова спікер має внести до порядку денного, заявили ініціатори позачергового засідання. Фото: @maksym.stepanov.official

У Верховній Раді зібрали понад 150 підписів народних депутатів за проведення позачергово засідання Верховної Ради, щоб говорити про відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова. Про це у Facebook повідомила депутатка від "Голосу" Олександра Устінова.

"Дякую кожному депутату, хто поставив підпис. Не пішов на договорняки з совістю - а повірте багатьом дзвонили й пропонували "допомогти на окрузі", питали, "що треба" -, а поставив підпис", - написала парламентарій.

Тепер Верховна Рада має розглянути питання відставки Степанова, а спікер Дмитро Разумков - поставити його в порядок денний, заявила Олександра Устінова.

"На совісті Степанова тисячі смертей українців. Провалене тестування. Закупівля захисних костюмів для лікарів на 40 відсотків дорожче. Відсутність вакцин від ковіду.

Саме через його бездіяльність сьогодні щодня помирає пів тисячі українців. Тому ця людина має не те, що піти з посади, а сісти до в'язниці.

Але найменше, що ми сьогодні можемо зробити як депутати, це звільнити міністра. Інше - справа правоохоронних органів", - написала депутатка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Степанову принесли поховальні квіти від померлого від Covid-19

Відставка Максима Степанова - питання часу, можливо, кількох місяців або менше. повідомляли ЗМІ з посиланням на співрозмовника в оточенні президента Володимира Зеленського.

Зараз ви читаєте новину «У Раді хочуть говорити про відставку Степанова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі