вівторок, 02 березня 2021 10:50

У Раді готують звільнення Ситника

У Раді готують звільнення Ситника
Термін повноважень директора НАБУ Ситника спливає у 2022 році. Фото: @nabu.gov.ua

У Верховній Раді збирають підписи для проведення позачергової сесії, щоб звільнити директора НАБУ Артема Ситника. Про це у вівторок повідомив голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін.

"Процес координує народний депутат Артем Дмитрук ("Слуга народу". - Gazeta.ua): саме він отримав у спікера підписні листи", - написав активіст у Facebook.

"Робити таке під час візиту в Україну президента Європейської Ради - це свідомо руйнувати стосунки України з ЄС. До речі, якраз завтра президент ЄР Шарль Мішель зустрічається з Ситником, а вже в четвер Рада зноситиме останнього з політичних мотивів.

Утім Татарова Зеленський відмазав від криміналу і продовжує тримати на посаді", - також написав Шабунін та заявив, що "слуга" Дмитрук - "це група Авакова".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Венедіктова рятує Татарова - НАБУ

Артема Ситника призначив директором НАБУ 5-й президент Петро Порошенко у квітні 2015 року. Термін його 7-річних повноважень закінчується у квітні 2022-го.

Зараз ви читаєте новину «У Раді готують звільнення Ситника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі