пʼятниця, 04 квітня 2014 13:54

У Правому секторі є агенти іноземних спецслужб — екс-розвідник

У Правому секторі є агенти іноземних спецслужб — екс-розвідник
Фото: topwar.ru

Колишній керівник Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж вважає, що в Правому секторі є агенти іноземних спецслужб.

Про це він завив в інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ.

"В його (Правого сектора, - ред.) структурі є різні сили і агенти впливу різних країн. Одні просто доповідають ситуацію всередині України своєму керівництву, інші - активно розжарюють обстановку", - сказав Маломуж.

За словами генерала, деякі представники Правого сектора завербовані також і українськими службами. "Всі вони давно перебувають у полі зору спецслужб як українських, так і зарубіжних. Деякі завербовані, деякі знаходяться на гачку правоохоронців, так як здійснювали кримінальні злочини, але свідомо не були покарані", - додав він.

Щодо можливих замовників дій Правого сектора Маломуж висловився так. "В радикальних діях Правого сектора були зацікавлені всі - і влада, і закордонні спецслужби, і політична опозиція. Люди на Майдані їх потребували в меншій мірі, так як в результаті загинуло багато мирних протестувальників. В Небесній Сотні переважна більшість - мирні громадяни, що не мають стосунку ні до "Правого сектору", ні до будь-якої партії", - сказав він.

Нагадаємо, 22 березня Правий сектор став політичною партією. Партію створили на юридичній та кадровій базі Української національної асамблеї (УНА), яка була перейменована в партію Правий сектор. Керівником партії став Дмитро Ярош. До складу увійшли УНА-УНСО, Тризуб та інші організації.

Зараз ви читаєте новину «У Правому секторі є агенти іноземних спецслужб — екс-розвідник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі