четвер, 30 серпня 2018 12:58

У Порошенка обіцяють гарячий політичний сезон

У Порошенка обіцяють гарячий політичний сезон
Серед нардепів багато кандидатів у президенти. Фото: УНІАН

Рік перед парламентськими виборами у Верховній Раді буде спекотним.

У цьому переконана перший віце-спікер Ірина Геращенко.

"Очевидно, що сезон буде гарячий. Додаватиме драйву фактичний старт виборчої кампанії, бо у нас серед депутатів - кілька кандидатів у президенти, спікери, прем'єри. Будуть змагання у популізмі, боротьба "усього хорошого" проти "всього поганого". Важливо, щоб Україну не накрило цунамі популізму.

Я пропонуватиму колегам, щоб усі законопроекти, які мають якісь фінансові розрахунки чи виплати, презентувалися у парламенті виключно у присутності представників Міністерства фінансів і з візою Мінфіну, що на це у бюджеті є гроші. Бо наприймати законів, які не будуть виконуватися, - це найгірше", - наголосила Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росія атакуватиме українські вибори"- експерт розповів, яким буде новий політичний сезон

3 вересня у Верховній Раді традиційно з погоджувальної ради стартує новий політичний сезон. У сесійній залі нардепи зберуться 4 вересня.

13 липня спікер Андрій Парубій закрив 7-му сесію Верховної Ради VIII скликання. Багато нагальних питань парламент вирішити не встиг або ж не хотів. Серед них - оновлення Центральної виборчої комісії, ухвалення нового Виборчого кодексу, зняття депутатської недоторканності.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка обіцяють гарячий політичний сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі